Zorgverlener

Als zorgverleners hebben we allemaal onze specifieke expertise om patiënten met beweegklachten te ondersteunen. Samen vormen we een keten van zorgverleners die we het ‘Beweeghuis’ noemen. Wij richten ons daarbij op het verbeteren van de kwaliteit van zorg, het verlagen van de kosten evenals het verhogen van de patiënt- en zorgverlenerstevredenheid. We verzamelen gegevens over diagnostiek en behandeling in de Beweeghuis Academie. Samen zorgen we voor nieuwe inzichten en zoeken we continu naar mogelijkheden om de beweegzorg en –begeleiding te verbeteren voor onze patiënten!

Drie onderdelen

Het totale Beweeghuis concept bestaat uit drie onderdelen: (1) de Beweeghuis Stadspoli en Beweeghuis.nl, (2) de Beweeghuis Kliniek en (3) de Beweeghuis Academie. Deze onderdelen dragen alle 3 bij aan de verwezenlijking van onze ambitie. Meer informatie over de drie onderdelen vindt u hier.

Verwijzen

Als zorgverlener heeft u verschillende mogelijkheden om een patiënt te verwijzen.

Meer over verwijzen

Contact

Wilt u, als zorgverlener, meer informatie over het Beweeghuis of de verwijsmogelijkheden? Neem dan contact op met dr. Tim Boymans (medische inhoudelijke vragen) via t.boymans@mumc.nl of dr.ir. Rob Vanwersch (bedrijfskundige vragen) via rob.vanwersch@mumc.nl.


Wilt u, als fysiotherapeut, meer weten over ons Rug-, Schouder- of Knienetwerk? Neem dan contact op met Darcy Ummels via ummelsdarcy@hotmail.com.

Nieuwsbrief voor zorgverleners

Binnen het Beweeghuis project worden flinke stappen gezet en die willen we graag met u als zorgverlener delen. De Beweeghuis nieuwsbrief verschijnt één keer per twee maanden met aandacht voor alle ontwikkelingen, veranderingen en nieuwtjes. Wilt u de nieuwsbrief in de toekomst graag per e-mail ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden.

Sluit de enquête