Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Patiënt

Heeft u beweegklachten en woont u in Maastricht-Heuvelland? Dan helpen we u graag binnen het Beweeghuis. Het Beweeghuis is hét zorgnetwerk in Maastricht-Heuvelland voor beweegklachten. Huisartsen, fysiotherapeuten, beweegcoaches en medisch specialisten van het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ werken in het Beweeghuis intensief samen.

Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke beweegzorg en -begeleiding. Of het nu gaat om de diagnose, de behandeling, het omgaan met of het voorkomen van beweegklachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knie-, rug- en schouderklachten.

''Na mijn bezoek aan de orthopeed kon ik meteen aan de slag met een beweegcoach van Maastricht Sport. Het zijn écht allemaal kanjers!''

Wat zijn de voordelen van het Beweeghuis? Dit zijn de kenmerken waarmee wij voor u het verschil maken. Bij wie kunt u als eerste terecht met uw beweegklachten? Welke zorgverleners kunt u nog meer tegenkomen en wat doen ze precies? Dat hebben wij hier voor u op een rijtje gezet. Wilt u de gezichten zien van de initiatiefnemers van het Beweeghuis? Neem dan een kijkje op onze team pagina.

Sluit de enquête