Het Beweeghuis

Over ons

Het Beweeghuis is hét zorgnetwerk in Maastricht-Heuvelland voor mensen met beweegklachten. Medisch specialisten van het Maastricht Universitair Medisch Centrum+, huisartsen, fysiotherapeuten en beweegcoaches in Maastricht-Heuvelland werken in dit netwerk intensief samen. Met als doel de best mogelijke beweegzorg en -begeleiding te bieden.

Bij het Beweeghuis staat de patiënt voorop. Wat heeft ú nodig en welke zorgverlener kan die hulp het beste bieden? Uw persoonlijke omstandigheden, leefsituatie en individuele doelen zijn voor ons het uitgangspunt voor het leveren van de juiste zorg op het juiste moment. Onze behandeling is altijd gebaseerd op een persoonlijk behandelplan en coaching. Wij streven ernaar dat u een goede kwaliteit van leven ervaart op de korte en lange termijn. Daarnaast staan wij voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beweegzorg en -begeleiding die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is.

Verreweg de meeste beweegklachten zijn niet op te lossen met een operatie. Wij maken u daarom graag bewust van alternatieven zoals de nieuwste en bewezen fysiotherapeutische behandelingen en beweegprogramma’s. Is een operatie toch noodzakelijk? Dan kunt u snel terecht. Wij bereiden u zo goed mogelijk voor op de ingreep en op de herstelperiode daarna. Zodat u uw dagelijks leven weer zo snel mogelijk kunt oppakken.  

Het Beweeghuis concept bestaat uit drie onderdelen: de Beweeghuis Stadspoli en Beweeghuis.nl, de Beweeghuis Kliniek en de Beweeghuis Academie. Deze drie onderdelen dragen alle bij aan de verwezenlijking van onze ambitie.

 De drie onderdelen van het Beweeghuis

 

 

Organisatie Beweeghuis

             Kenmerken van het Beweeghuis

Sluit de enquête