Nieuw verwijsformulier

Per 1 maart maken we binnen het Beweeghuis gebruik van een nieuw verwijsformulier ten behoeve van de fysiotherapeutische netwerken (rug, knie en schouder).

Eenvoudig verwijzen

De verwijsbrief wordt ingevuld door medisch specialisten van het Maastricht UMC+ of huisartsen in de regio. Alle relevante patiëntinformatie is op dit formulier terug te vinden. Zo beschikt de fysiotherapeut over de nodige informatie voor een gerichte behandeling. Tijdens het invullen van het formulier wordt er samen met de patiënt een gespecialiseerde fysiotherapeut uitgekozen. Deze fysiotherapeut bevindt zich altijd in de buurt van de patiënt doordat er gebruik wordt gemaakt van onze netwerkkaarten.

Verwijsformulier professionals

Patiënten informatie

Daarnaast worden patiënten middels deze brief geïnformeerd over het Beweeghuis. Aan de achterkant vinden zij meer informatie over het Beweeghuis en de fysiotherapeutische netwerken. Om hen van meer informatie te voorzien worden patiënten doorverwezen naar onze website. De website bevat meer informatie die hen kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan informatie over beweegklachten (klachten, diagnose en behandeling), leefstijltips en vergoedingen. 

Informatie voor patiënten

Verwijsformulier patiënten
Sluit de enquête