Derde plek Marja van Dieijen Award

De afgelopen weken hadden de medewerkers van het Maastricht UMC+ en FHML studenten de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete idee voor de Marja van Dieijen Award. Deze award van het Maastricht UMC+ is bestemd voor een innovatief idee of project, waarbij de verbinding tussen de pijlers onderwijs, onderzoek en zorg een duidelijke rol speelt en de ambitie Gezond Leven herkenbaar is.

De stemmen van de medewerkers en studenten zijn opgeteld met het oordeel van de jury en heeft erin geresulteerd dat wij met ons idee ‘Beweegcoaching: op weg naar een lang leven actief bewegen’ op een eervolle derde plek zijn geëindigd. Wij zijn als team zeer trots op deze prestatie.

Marja van Dieijen Award

De jury vatte de sterke punten van ons idee als volgt samen: ‘’Ze hebben met diverse stakeholders samengewerkt uit de hele keten. Hier komen de preventieambities van het MUMC+ duidelijk in naar voren. Dankzij meer beweging kan wellicht voorkomen worden dat deze mensen in de kliniek terecht komen’’.

We blijven werken om een transitie te bewerkstelligen van het behandelen van klachten naar het begeleiden van patiënten op weg naar een leven lang actief bewegen en het voorkomen van toekomstige klachten.

Sluit de enquête